Fawwaz Multigrain Cereal Snack

Fawwaz Multigrain Cereal Snack

Vendor
Anggun Tropika
Regular price
$9.00
Sale price
$9.00
Quantity must be 1 or more

Semakin berdebar ni tunggu kemunculan Si Purple! Tahun lepas packaging dia lain, tahun ni kita tambah baik bagi lagi cunsss rupa dia. Ramaiii peminat Si Purple ni tau. Tahun lepas sekelipan mata habis. Tahun ni adududu risau jugak ni tak cukuppp!

Yang bestnya pasal Multigrain Blueberry Limited Edition dari Fawwaz Baby Food ni ialah.

💜 Buatkan mommies ada bekalan snacking yang easy peasy bila nak travel dengan Si Manja.
💜 Snacking tanpa garam gula yang senangkan hati mak-mak.
💜 Buatkan mood baby happy ada snacking best macam ni.
💜 Bantu ibu kurang pening kepala bila ada bekal snacking yang mudah macam ni hantar anak taska.

Tahun lepas siapa yang dah grab tahun ni ramai bagitahu tak sabar nak grab lagi untuk limited edition this year!